FHF-ekipage tävlar i Falsterbo

6 juli 2023
Johan Lundh och Mylento från Falsterbo 2022.

Lördag 8 juli startar årets Falsterbo Horse Show och flera ekipage från Falbygdens Hästsportförening finns med på tävlingarna.

Johan Lundh och Mylento (bilden) rider finalen i 7 Stars där de bästa får starta i de internationella klasserna, och är också anmäld med Whitney i 6-årschampionatet i hoppning.

Magnus Österlund startar Quizano VDL i 7-årshoppningen, Nebraska VDL i 5-årschampionatet, och Ontario ES i 4-årsklassen, medan Henrik Tapper kommer till start med Cornelia i 5-årschampionatet och Original Touch bland 4-åringarna.

Magnus Österlund och Quizano VDL.

Dessutom håller vi så klart tummarna för Sara Fritzon som vann en startplats i Krafft Tour of Amateurs på våra Nationalhelgshoppningar. Under den helgen kvalade även Joline Nilsson, Alicia Granström och Alicia Salén till finalen i Maya Delorez Childrens Grand Prix. Vi hejar på dem också!

Sedan finns ett gäng funktionärer från FHF med på hoppbanan, med Frida Andersson i spetsen. Håll utkik efter dem, om du är på plats eller följer Falsterbo via SVT, som sänder flera klasser: Nations Cup i hoppning fredag 14 juli, Derbyt lördag 15 juli, Nations Cup i dressyr söndag 16 juli och slutligen Grand Prix-hoppningen söndag 16 juli.

Startlistor och resultat

Falsterbo Horse Show på SVT Play

crossmenu