Ridskolans hästar

Cabos Caziano
Född 2010, danskt halvblod, pappan heter Canturano. Han köptes in till ridskolan sommaren 2015 och  ägs av Falbygdens Ridcenter.

Cento
Heter egentligen I’m Bonacento och är född 2012, efter Bonaparte Z-Corland
Han blev ridskolehäst 2021 och ägs av Falbygdens Ridcenter

Cherry
Född 2015 och heter egentligen First Cherry Boestad. Hon är en SWB-häst, uppfödd av Eva och Per-Ola Svensson på Stall Boestad. Pappan heter Radisson VDL och mamma är Up To Date. Hon kom till ridskolan 2021 och ägs av Falbygdens Hästsportförening.
Chess
Heter egentligen Feal Chestnut, är född 2015 och kom till ridskolan sommaren 2021. Importerad från Irland. En pigg och glad häst på runt 1,60 i mankhöjd som ägs av Falbygdens Hästsportförening.
Coltrane (Kalle)
Född 2008 och en av de större hästarna i stallet. Pappa är Cartier och morfar är Good Future. Han ägs av Falbygdens Ridcenter.
Gucci
Gucci är ett sto som är importerat från Holland och som kom till ridskolan 2019. En snäll häst som de flesta ryttare kan rida. Hon gillar att hoppa.
Hwin
Född 2012, svenskt varmblod som har Baltimore till pappa. Han har tävlat hoppning upp till 90 cm och kom till ridskolan våren 2018. Han ägs av Falbygdens Ridcenter.
Jamesson
En svenskfödd connemara, född 2009. Pappa heter Hagens O´Chief RC 68 och morfar Kulan Kavat. Han är en liten häst, 154 centimeter i mankhöjd, och är en stabil häst som passar de flesta ryttare. Han kom till ridskolan 2020 och ägs av Falbygdens Hästsportförening.
Lyon
Ett oldenburgersto född 2011 efter Last Man's Hope – Padarco van het Hertsfeld. Lyon har tävlat hoppning upp till 1, 20 och även fått ett föl innan hon kom till ridskolan 2019. Hon ägs av Falbygdens Hästsportförening.  
Maggan
Heter egentligen Åstratorps Maggotina, är född 2008 och är en new forest-korsning som växt ur ponnymåtten och alltså är en häst, om än liten. Morfar är new forest-hingsten Xandino. Maggan ägs av Falbygdens Hästsportförening.
Nike
Är född 2010 och kommer från Danmark. Hon är ett brunskäckigt sto som kom till ridskolan i augusti 2017. Hon ägs av Falbygdens Ridcenter.
Pricken
Heter egentligen Sanvic Balvienie, är född 2009 och är en knabstrupper. Pappa heter Danilo och morfar Sidiggi. Han kom till ridskolan 2014 och ägs av Falbygdens Hästsportförening.
Ulla-Bella

Född 2005, svenskt varmblod e Quite Easy-Robin Z och har tävlat upp till 1,20 i hoppning samt har haft tre föl. Hon ägs av Falbygdens Ridcenter.

Ville
Heter egentligen Ariante Cruz och är ett svenskt varmblod född 2010 efter Santa Cruz VDL - Come On. Han är en av stallets större hästar men väldigt snäll. Han ägs av Falbygdens Hästsportförening.

Zam
Född 2004, holländskt varmblod, en långbent valack som är mycket uppskattad att rida i både hoppning och dressyr. Han ägs av Falbygdens Ridcenter
crossmenu