Ridskolans ponnyer

Algot Algot
Född 2010, C-ponny importerad från England.
En framåt ponny som älskar att hoppa. Ägs av Falbygdens Ridcenter. 
 AlmaAlma (heter egentligen Viande KR)
Född 2010, C-ponny importerad från Holland.
Kom till ridskolan hösten 2015 och ägs av Falbygdens Ridcenter.
Black Beauty klar.jpgBlack Beauty
Född 2013, en D-ponny som är importerad från Irland. Hon kom till ridskolan 2018 och ägs av Falbygdens Ridcenter.
 CappucinoCappucino
Född 2006, en welsh mountainponny som är importerad från Irland och kom till ridskolan 2020. En liten B-ponny som är lite åt det piggare hållet att rida men väldigt snäll. Han ägs av Falbygdens Ridcenter.
Dusty Boy klar.jpgDusty Boy
Född 2008, connemaraponny som kom till ridskolan 2018. Han är en B-ponny och ägs av Falbygdens Ridcenter.
 EinarEinar
Född 2004, ett renrasigt gotlandsruss efter Najk, morfar Lurifax och morfars far Pinocchio. En B-ponny som kom till ridskolan våren 2010 och har tidigare gått ponnytrav. En snäll och lättlärd ponny som ägs av Falbygdens Ridcenter.
 GladiatorGladiator
Född 1992, en mysig liten shetlandsponny. Pappa heter Almnäs RA och Gladiator ägs av Albin Elmersson.
 GruffGruff
Ett gotlandsruss, född 2007, vars pappa heter Najk 486 och morfar Lurifax. Gruff är alltså syskon med Einar! En B-ponny som är en snäll och stabil läromästare för de minsta. Han ägs av Fallbygdens Ridcenter.
 LarinaLarina
Född 2011, och hennes fullständiga namn är Koedijks Larina. En D-ponny som kom till ridskolan hösten 2015. Hon är efter Samba King - Burley Phantom och ägs av Falbygdens Ridcenter.
 Marie-LouiseMarie-Louise
Importerad från Holland, född 2008, och kom till ridskolan 2019. Hon är en maxad D-ponny, pigg och framåt och passar lite mer erfarna elever. Marie-Louise ägs av Falbygdens Hästsportförening. 
Molly klar.jpgMolly
En C-ponny, en svensk ridponny med new forest i stammen, född 2016. Hon är Frida Anderssons egen uppfödning och kom till ridskolan hösten 2021. En snäll och trevlig ponny som ägs av Falbygdens Ridcenter. 
 MontyMonty
Född 1997 och kom till ridskolan 2012. Han är snäll att rida och populär bland eleverna. Ägs av Falbygdens Ridcenter
 NathalieNathalie 
Född 2011, svenskfödd connemara som kom till ridskolan 2019. Hon är en C-ponny och ägs av Falbygdens Hästsportförening
Pulvret klar.jpgPulvret
Född 1998, ett gotlandsruss som tidigare ägts och tävlats av systrarna Johansson. Han är också inkörd. Han kom till ridskolan hösten 2021 och är mycket uppskattad bland de yngre ryttarna- Han ägs av Falbygdens Ridcenter.
 SafirSafir
Född 2010 och kom till ridskolan 2015. Safir är en C-ponny och är korsning new forest-connemara. Hon ägs av Falbygdens Ridcenter.
 SparkySparky
Heter egentligen Terry Drum Sparkling Lady och är ett sto, en maxad D-ponny som tävlats i hoppning till och med Lätt A. Hon kom till ridskolan hösten 2019. Hon ägs av Falbygdens Hästsportförening  
 ÅskarÅskar
En B-ponny född 1998 som hoppat Lätt A tidigare i sin karriär. Han kom till stallet 2019. Åskar är lite pigg men väldigt snäll och älskar att hoppa. Han ägs av Vilgot Elmersson.
crossmenu