God jul till alla medlemmar

22 december 2023

Vi önskar alla våra medlemmar en god jul och ett gott nytt år!

Idag, fredag 22 december, är det sista dagen på ridskolan för hösten, och vårterminen startar sedan direkt efter nyår, tisdag 2 januari.

2023 har varit ett speciellt år för FHF, som bildades 1948 och därmed har firat 75 år på olika sätt. Bland annat kunde vi ta den nya altanen och utomhusläktaren i bruk i samband med Nationalhelgstävlingarna i juni, då alla medlemmar också välkomnades till tävlingarna för att få en jubileumsfika.

Nya läktaren sedd från tävlingsbanan.
Det nya stallet ligger lite avskilt från de andra stallen.
Det nya stallet har sex boxar.

Nu under hösten har ett nytt litet stall kommit på plats på parkeringen närmast gamla ridhuset. Stallet har sex boxar och är tillgänglighetsanpassat. Det är ännu inte helt klart, men det närmar sig.

Under 2023 har vi genomfört 19 tävlingsdagar och vi vill passa på att tacka alla som hjälpt till som funktionär på våra tävlingar. 10 och 11 februari drar vi igång 2024 års tävlingar med hoppningar för häst och ponny.

Medlemsavgift 2024

Från och med nu går det bra att betala in 2024 års medlemsavgift.

Medlemsavgiften i FHF är för 2024:
305 kronor för juniorer (till och med det år du fyller 18 år)
430 kronor för seniorer

Här kan du läsa mer om hur du betalar.

Ha nu en riktigt fin julhelg!

Avstå gärna från nyårsraketer, särskilt om du har djur i närheten,  och kom ihåg att gratulera din favorithäst den 1 januari, då vi firar alla hästars födelsedag!

crossmenu